Woningbouwvereniging Beter Wonen

Margrietweg 3 te Ouddorp

Omschrijving

Margrietweg 3 te Ouddorp

Inschrijven tot 26 mei 2019

Ruime twee-onder-een kap woning met stenen garage.

U stapt binnen in de entreehal voorzien van garderobehoek en toiletruimte. Vanuit de hal kunt u doorlopen naar de eenvoudige keuken. De lichte woon- en eetkamer hebben zicht op de omliggende tuin. Middels mooie glas-in-lood deuren zijn de twee kamers van elkaar gescheiden. Vanuit de hal is de kleine kelder te bereiken, hier bevindt zich ook de meterkast. Middels de vaste trap bereikt u de eerste etage voorzien van maar liefst drie slaapkamers en een ruime badkamer, ingericht met doucheruimte en wastafel. Twee slaapkamers zijn voorzien van divers inbouwkasten. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken waar zich de cv-opstelling bevindt (AWB, bouwjaar onbekend).

Het gehele perceel ligt op eigen grond en is ca. 401 m² groot. Het is mogelijk de achter gelegen garage vanaf de oprit te bereiken. Buiten in de ruime tuin kunt u heerlijk in de zon zitten.

Een waardeverklaring is in ons bezit en opgemaakt door: P.S.M. de Vries-Esmeijer gecertificeerd makelaar/taxateur. De waarde is bepaald op een vaste verkoopprijs van € 220.000,00 k.k. Deze prijs is niet onderhandelbaar. Bij verkoop wordt bovenop de koopsom eenmalig € 350,- taxatiekosten in rekening gebracht bij de koper. De notariële overdracht zal plaats vinden bij notariskantoor Benschop & Sterling te Goedereede en de kadastrale meting zal plaats vinden voor of na het notariële transport, de kosten hiervan zijn voor de koper.

Voor de toewijzing is de woningbouwvereniging aan regels gebonden:

1: Aan een starter (woonachtig in het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede) op de woning markt die ingeschreven staat op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
2: Daarna aan huurders van een woning van de woningbouwvereniging “Beter Wonen” die ingeschreven staan op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
3: Daarna aan inwoners van het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
4: Daarna aan iemand met economische binding aan het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
5: Daarna aan een willekeurige geïnteresseerde koper.
(voor 3 t/m 6 geldt: bij meerdere gegadigden vindt loting plaats)

Inschrijven kan tot en met zondag 26 mei 2019. Daarna zullen wij, Bezuijen Bemiddeling, namens de woningbouwvereniging “Beter Wonen” bekend maken wie de gelukkige nieuwe eigenaar zal zijn. Uw inschrijving kunt u insturen naar Bezuijen Bemiddeling, Hoenderdijk 7A, 3253 AK Ouddorp. Of stuur een e-mail naar info@bezuijenbemiddeling.nl.

Kenmerken

  • Woningtype
  • Energielabel
  • Slaapkamers
  • Beschikbaar
  • Hoekwoning
  • onbekend
  • 3
  • Inschrijven tot 26 mei 2019

Bijkomende kosten

Locatie

Terug naar "Alle woningen"