×

Woningbouwvereniging Beter Wonen

Bouw wooncomplex Ouddorp kan starten

Terug naar "Alle berichten"

Geplaatst op 11/07/2018

Afgelopen week hebben Beter Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid het contract ondertekend voor de bouw van 27 nul-op-de-meter-appartementen (NOM). Het wooncomplex wordt op het terrein van De Vliedberg in Ouddorp gebouwd voor stichting Sjaloom Zorg. Henk Brinkman, bestuurder van Stichting Sjaloom Zorg, is verheugd dat de bouw van het wooncomplex van start gaat.

De bouw van het complex begint in oktober 2018. De cliënten kunnen in augustus/september 2019 hun intrek nemen in hun nieuwe woning. De komst van het nieuwe wooncomplex betekent dat er passende en betaalbare huisvesting op de ‘kop van Goeree’ komt voor deze kwetsbare doelgroep.

Duurzaam

Participerend op de toekomst bouwt Beter Wonen NOM-appartementen. Dat betekent dat het gebouw van de modernste en meest duurzame gemakken wordt voorzien. Van zonnepanelen tot vloerverwarming en van driedubbelglas tot mechanische ventilatie.

Bestuurders George Moerkerk en Teun Bakelaar zetten samen met Martin Beukeboom (directeur Dura Vermeer Bouw Zuid) een handtekening onder het bouwcontract. We kunnen beginnen!

Volg de laatste ontwikkelingen rondom dit bouwproject via Facebook, Linkedin en Twitter.