×

Woningbouwvereniging Beter Wonen

4 woningcorporaties gaan verder als één organisatie

Terug naar "Alle berichten"

Geplaatst op 01/07/2019

Vier Flakkeese woningcorporaties, Woongoed GO, Woningbouwvereniging Beter Wonen Ooltgensplaat, Fides Wonen en Woningbouwvereniging Beter Wonen, zijn per 1 juli gefuseerd en gaan op papier (=juridisch) verder als één organisatie. De nieuwe naam wordt Oost West Wonen. Tot 1 januari 2020 werken de vier woningcorporaties nog gewoon onder hun eigen naam. Tot die datum blijft alles zoals u gewend bent als u contact met ons hebt. Achter de schermen zijn wij druk bezig om van deze vier corporaties (organisatorisch) één organisatie te maken.

Rond 1 september aanstaande verandert er echter wel iets. Dan komt de balie voor alle vier de corporaties namelijk in het huidige kantoor van FidesWonen. Ook blijven de kantoren van Beter Wonen Goedereede en Beter Wonen Ooltgensplaat een aantal dagdelen in de week open. Het kantoor van Woongoed GO sluit rond 1 september 2019 wel, omdat wij dit gaan verbouwen tot het nieuwe centrale kantoor.

Bent u benieuwd naar de voortgang van de fusie? Houd dan onze website in de gaten. Ook wordt u via de mail geïnformeerd over de stand van zaken. Hebben wij geen mailadres van u? Geef dit dan door aan uw eigen corporatie.