×

Woningbouwvereniging Beter Wonen

Inschrijvingsinformatie

Terug naar "Ik ben een huurder"

Bent u 18 jaar of ouder dan kunt u zich bij Woningbouwvereniging Beter Wonen laten inschrijven als woningzoekende voor de woonkernen Ouddorp, Goedereede, Havenhoofd en Stellendam.

Met het invullen van het inschrijfformulier meldt u zich aan als woningzoekende. De kosten van de inschrijving bedragen € 25.

Wanneer wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, wordt u ingeschreven als woningzoekende. Download het Inschrijfformulier woningzoekenden op de pagina folders & brochures.

Het formulier kunt u invullen op onze website voorzien van de gevraagde bijlagen.

Wanneer u zich niet online kunt inschrijven kunt u ook het formulier inleveren op kantoor bij de woningbouwvereniging of opsturen naar Postbus 1, 3252 ZG Goedereede. Hiervan krijgt u een bevestiging. De inschrijving geldt voor twee jaar. Daarna krijgt u een brief met de vraag of u nog steeds ingeschreven wilt blijven staan. Vernemen wij niets van u dan wordt u uitgeschreven. Het is daarom van belang de wijzigingen in uw gegevens steeds te melden.

Het is tijdelijk niet mogelijk om u in te schrijven als woningzoekende. Op 1 januari 2020 gaan de vier woningcorporaties op Goeree-Overflakkee verder als Oost West Wonen. Vanaf 8 januari 2020 gaan wij werken met een nieuw systeem om woningen aan te bieden en toe te wijzen. Alle beschikbare woningen kan u dan vinden op de website www.woningzoeken.oostwestwonen.nl. Via die website schrijft u zich ook in als woningzoekende. Om de gegevens van alle woningzoekenden goed in dit nieuwe systeem te verwerken hebben wij wat tijd nodig. Daarom stoppen wij tijdelijk met inschrijven via de bestaande websites en aan de balies van onze kantoren. Excuses voor het ongemak.

Geen antwoord op uw vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag persoonlijk.